Om företaget

L&K Fasad i Stockholm AB är ett byggnadsentreprenadföretag med lång erfarenhet inom mur och putsarbeten. Innan företaget bildades hade företagets grundare arbetat som murare på olika byggplatser runt om i Stockholm.

Murning & Putsning i Stockholm

Vi är den gamla skolans murare som har jobbat sig upp till vår egna verksamhet. 1990 startade bolagets nuvarande ägare samarbetet inom byggbranschen, och 2003 beslutade dessa att starta upp L&K Mur & Puts, numera LK Fasad i Stockholm AB.

Idag utför vi olika projekt inom mur & puts, gipsputs samt fasadrenoveringar. Vi utför arbeten åt byggnadsbolag, fastighetsägare, bostadsföreningar och privatpersoner över hela stor-Stockholm, både som Totalentreprenör och underentreprenör. LK Fasad har bland annat utfört arbeten åt både Karolinska Sjukhuset och Historiska Museet.

L&K Fasad åtar oss arbeten inom

  • Putsning
  • Gipsputs och Murning
  • Fasadrenoveringar
  • Stambyten
  • Kakelsättning & Badrumsrenoveringar

Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Kvalitetshantverk för bestående fastighetsvärden

L&K Fasad i Stockholm AB är medlem i branschföreningen Sveriges Byggindustrier, och har ID06 certifikat för byggsäkerhet. Vi innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, och har god ekonomi med dubbel-A rating.

Vårt motto är: Vi ger byggnader ett ansiktslyft.
Kunden är alltid i vår fokus, och nöjda kunder är det vi eftersträvar.

Välkommen att kontakta oss för hjälp inom nästa murnings & byggprojekt!